Easy hairstyles

Súčasťou mojich každodenných dilém sú taktiež účesy. Nikdy totiž neviem, ako sa mám učesať. Ak sa nad tým zamyslíte, vlasy sú jedným z najhlavnješích vecí, ktoré si človek ako prvé všimne. Môžete mať akokoľvek pekný outfit, no ak vaša hlava vyzerá ako keby ste si ju už dobré dva týždne neumývali, vaša celková vizuálna stránka nebude dvakrát priťažlivá. Tento článok v podstate súvisí s témou "BACK TO SCHOOL", kedže účesy sú ľahké a myslím si, že by ich mal každý zvládnuť. Iba pri jednom je potrebné vedieť zapliecť francúzsky vrkoč, ale to by nemal byť až taký problém. Dúfam, že sa vám tento krátky post bude páčiť a že vo vás vyvolá aspoň trochu inšpirácie.
_________________________________________________________________________________

Part of my everyday dilemmas are also hairstyles. I never know how I should make my hairstyle. If you are thinking about it, our hair are one of the main things that a person notices as first. However, you can have a nice outfit, but if your hair looks like you did not wash your hair good two weeks, your visual aspect will not be very attractive. This article related to the theme "BACK TO SCHOOL", because the hairstyles are easy and I think that everybody should handle all of them. Only with one is important to know making the French braid, but it should not be such a big problem. I hope you will like this short post and it will be the cause a little bit of inspiration.   

1.




2.



3.



4.



5.




Ktorý účes sa vám najviac páčil? Máte aj vy nejaký obľúbený účes, na ktorý nedáte dopustiť alebo radšej nosíte iba rozpustené vlasy?
_________________________________________________________________________________

Which hairstyle do you like the most? Do you have also your own favourite hairstyle or do you like only the loose hair?


Share This Article:

, , , ,

CONVERSATION

4 comments :

  1. Nádherné účesy! :) Jen mě mrzí, že se svými kratšími vlasy bych zvládla asi jen 2 a 4 :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    ReplyDelete
  2. A práve preto som česala moju sestru, ale možno niekedy v budúcnosti urobím aj typy na účesy s kratšími vlasmi. 🙂

    ReplyDelete
  3. Veľmi krásne a zaujímavé účesy :)

    http://9lifeiseasy.blogspot.sk/

    ReplyDelete