Girl in black

Posledné dni sa cítim strašne unavená. Hlavne kvôli škole. Doslova neviem, čo by som mala robiť skôr. Dúfam, že mi ten mesiac a pol rýchlo ubehne. Nehovorím, že by som nemala rada učenie, ale keď je toho veľa automaticky sa cítim pod stresom. Dnes nechcem písať o väzení škole, ale o mojom malom výlete do Bratislavy. Nebol to iba výlet, keďže hlavným dôvodom mojej päť hodinovej cesty (z KE do BA) bolo vyšetrenie. Počas tohto dňa som mala veľa voľného času, tak som sa išla po PRVÝKRÁT pozrieť na Bratislavský hrad. Momentálne je tam výstava venovaná Štúrovskej generácii a Prvej svetovej vojne. Vtip je, že som z toho v utorok písala test. Takže bolo to pre mňa celkom zaujímavé a dokonca som sa dozvedela mnoho zaujímavostí, ktoré som doteraz nevedela. Okrem toho sú tam aj prekrásne maľby. Z veže hradu je neopísateľne krásny výhľad na celé hlavné mesto. Ako vidíte nafotila som strašne veľa fotiek. Samozrejme, nemohla som odísť bez suveníru. Kúpila som si červenú "šambalku", ktorá je tiež aj proti urieknutiu. Už mám dva, ale týchto náramkov nie je nikdy dosť. Po mojej prehliadke hradu som hľadala nejakú dobrú reštauráciu. Víťazom bola moja obľúbená reštika LOFT, kde varia božsky. Odporúčam! Keby sme takú mali aj v Košiciach chodila by som sa tam bez výčitiek prejedať.

Last few days I´m feeling completely exhausted. It is mainly because of school. Literally, I don´t know what I should to do earlier. I hope that this month and half will fast pass away.  I don´t say that I don´t like school but when you have lots of things to study you automatically feel under the pressure. Today, I don´t wanna talk about the prison school but rather about my small trip to Bratislava. It wasn´t just the trip. The main reason of my five hours journey (from KE to BA) was medical investigation. During this day I had plenty of free time. For the first time I have visited the Bratislava castle. Actually, there were expositions about the Štúr generation and The First World War. Joke is that on Tuesday I wrote exam from it. So it was a quite interesting and even I heard about many interesting informations which I didn´t know yet. Moreover there are gorgeous and admirable art works. From the top of one of the castle´s towers is an indescribably lovely and a magnificent view to the whole capital city.  As you can see I took many many photos. Of course I cannot go away without some souvenir. I bought red shamballa bracelet. This bracelet is also against the hex. I already have two, but this kind of bracelet is never enough. After my sightseeing tour in the castle I was looking for some good restaurant. The winner was my the most favourite and the most fancied restaurant called LOFT. In Loft they cook really divinely. (I swear!) I recommend it to you. If we had exactly this restaurant in Košice, I would go there without self-reproach to overeat.

Takmer všetko čo mám na sebe je z H&M, okrem bundy tá je z Orsay, baťoh je Vans a topánky sú Nike Roshe Run. 

Share This Article:

, , ,

CONVERSATION

19 comments :

  1. Nádherné fotky:) outfit i veľmi pristane, páčia sa mi tie dotrhané nohavice,košela aj koženka:)a prostredie, no nie je čo dodať:)

    ReplyDelete
  2. Na Bratislavské hradě jsem nikdy nebyla ale vypadá to tam krásně :) a máš moc krásný fotky. Jinak na mém blogu je ted giveaway pokud by jses chtěla zapojit :) odkaz níže

    http://www.terripeterk.com/2016/04/glass-nail-file-skleneny-pilnik-na.html

    ReplyDelete
  3. Krásne fotky :D Ach dejepis... milujem tento predmet a fakt si vychutnávam hodiny dejepisu. To bol predmet, ktorý som už v prvom ročníku vedela, že bude aj maturitný :)
    Caroline

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem❤ Obdivujem ťa, že máš dejepis až tak v láske. :)

      Delete
  4. Krásné fotky! Doufám, že se do Bratislavy také jednou podívám :)

    Zve Tě na mojí giveaway!
    Giveaway

    Another Dominika

    ReplyDelete
  5. Je mi ľúto, že do Bratislavy nechodievame tak často. Bola som tam možno dva či tri krát v mojom živote. Určité miesta, ako okolie hradu, sú nádherné, avšak na celej Bratislave mi vadia budovy - staré a moderné sú pomiešané a ja som z toho potom veľmi zmätená.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čakala som, že v Bratislave bude viac historických miest alebo pamiatok. A ako hovoríš najhoršie sú tie budovy.

      Delete
  6. U toho hradu jsem byla se školou, ale do vnitř jsme se nedostali... vypadá hezky.
    Outfit se mi líbí, přesně něco podobného nosím ve volném čase, když jdu s kamarády ven. :)
    A také mám toho moc skrz školu...

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  7. Krásne fotky! ♥ Bratislavu som si v poslednej dobe veľmi obľúbila :)

    ReplyDelete
  8. Pěkné fotky :) určitě to bylo super :) Já v Bratislavě nebyla, ale chtěla bych se tam určitě podívat :)
    FOXIE SIMMA

    ReplyDelete
  9. Veľmi pekné fotky! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  10. krásne fotky aj outfit ;)

    mám nový blog a potešilo by ma ak by si sa tam stavila ;)

    ReplyDelete
  11. Nádherné fotky ♥ Vyzeráš byť veľmi sympatická!:)

    Saja Frey blog

    ReplyDelete
  12. Hezké fotky,a ta košile je super :)
    (miluju košile) :D

    ReplyDelete