The best serials


Začala sa daždivá jeseň. Na jednej strane je super mať gumáky a vkročiť do každej mláky, ale komu je príjemné to, že mu zmokne hlava? Vieme, že dáždnik už dávno existuje, ale keď začne fúkať vetrisko, ani dáždnik vám v takej chvíli nepomôže. Ale, čo tak si spríjemniť toto na nič počasie nejakým úžasným seriálom? My dve si občas pripadáme ako seriálové závisláčky. Seriály sú skvelým relaxom po náročnom týždni, ale aj motiváciou do učenia. Preto sme si pre vás pripravili seriály, ktoré sme si za poslednú dobu obľúbili.


Rainy autumn has started. It is cool to step into every puddle, when you have rain boots. Although it is not pleasant to have wet head. We know that umbrella exists. But when strong wind blows even umbrella does not help you. We have a wondrous idea how to make pleasant this awful weather. Of course with terrific serials. We sometimes feel like addict to serials. Serials are such a great kind of relax after arduous week and also it can be a motivation for studying. Therefore we prepared serials for you that recently became our favourites. 
 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the 100
Príbeh prvých 100 sa začína po ničivej jadrovej katastrofe. Takmer celá ľudská rasa bola vyhladená zo Zeme. Prežili iba vesmírne stanice, ktoré obiehali okolo Zeme. Po 100 rokoch je vyslaných prvých 100 ľudí, aby preskúmali, či sa dá na Zemi žiť. 

The story of the 100 started after a devastating nuclear apocalypse. Almost all human race was wiped out from the Earth. Only space stations which revolution around the Earth survived this catastrophe. After one hundred years, the first one hundred people are sent to examine if is possible to live on the Earth.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt vampire diaries
Prvý seriál, na ktorom som bola doslova závislá. Odohráva sa v mestečku Mystic Falls. Hlavná postava Elena žije normálnym tínedžerským životom, až dokým sa v Mystic Falls neobjaví tajomný upír Stefan Salvatore. Keď uvidel Elenu po prvýkrát, spomenul si na niečo, čo sa stalo o niekoľko desaťročí skôr. Vtedy mu do života vstúpila žena, ktorú neskutočne miloval. Lenže miloval ju aj jeho brat Damon. Volala sa Catherine a s Elenou si boli identické ako jednovaječné dvojičky.

It is the first serial on which I was addict. It takes place in a small city called Mystic Falls. The main character is Elena. She lives normal teenager life until the mysterious vampire Stefan Salvatore appears in Mystic Falls. When he has seen Elena for the first time he remembered something that had happened a few decades earlier. In this time a woman came into his life. He loved her incredibly. His brother Damon loved her too. Her name was Catherine and they were like identical twins with Elena.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt gossip girl
Serena, Blair, Chuck a Nate sú hviezdami Manhattanskej smotánky. Navštevujú elitnú školu spolu s Danom a Jenny, obyčajnými smrteľníkmi z New Yorku, kde je ich súčasnou kráľovnou spomínaná Blair. Všetko sa začne meniť, keď sa do mesta vráti Serena, ktorá prišla domov z internátnej školy.
Gossip Girl mi ukázala, že peniaze nie sú všetko a že problémy má každý z nás. Nebudem si však klamať, že by som v ich koži nechcela byť, veď tie nákupy, domy, reštaurácie vyzerajú naozaj úžasne.

The stars of Manhattan elite are 
Serena, Blair, Chuck and Nate. They attend the elite school with Dan and Jenny, ordinary people from New York. In this school their actual school queen is Blair. Everything begins to change when Serena returns to the city. She came back home from her boarding school.
Gossip Girl showed me that money is not everything and that all of us have own problems. However I will not lie to myself that I would not want to live their life for a while. Just imagine how amazing all their shopping looks, houses, restaurants and I mean everything!

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the carrie diaries
Seriál je o mladej šestnásť ročnej Carrie Bradshaw, ktorej život nie je jednoduchý. Mama jej zomrela na rakovinu a jej mladšia sestra začala rebelovať. Jej otec musí vychovávať dve tínedžerky, ale občas sa mu to vymkne z rúk. Na druhej strane má Carrie úžasných priateľov. Jej veľkým snom je odísť z mesta, no do jej školy príde nový výmenný študent Sebastian, do ktorého sa po nejakom čase zamiluje.

The serial is about a young sixteen years old Carrie Bradshaw. Her life is not easy, because her mom has passed away because of cancer and her younger sister started to rebel. Her father has to bring up two teenage girls, but sometimes it gets out of his hands. On the other hand Carrie has amazing friends. Her big dream is to leave from her hometown. But a new exchange student Sebastian comes to her school and after some time she fall in love with him.

Skvelý seriál, ktorý je určený práve pre tínedžerov. Možno vďaka tomuto seriálu budete mať iný pohľad na to, čo všetko obnáša tínedžerský život.

The amazing serial that perspective on all teenage life entails. 

6. Glee
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt glee
Muzikálový seriál, ktorý mi pripomína High School Musical. Hlavnou témou seriálu je spevácky súbor na strednej škole McKinley. Hviezdou súboru je talentovaná Rachel. V súbore je tiež futbalová hviezda školy Finn či módna ikona Mercedes.

The musical serial what reminds me High School Musical. The main topic of this serial is a chorus on the high school McKinley. The star of chorus is talented Rachel. There is also Finn- football star or fashion icon Mercedes.

7. Mistresses
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt mistresses serial
Seriál, ktorý je o živote štyroch najlepších priateliek a každá z nich je úplné iná, ale aj napriek tomu si perfektne rozumejú. Prežívajú spolu smutné, ale aj šťastné chvíle. Riešia spolu ich každodenné problémy, vzťahy či kariéru a v neposlednom rade každá hľadá svoju vlastnú životnú cestu, aj keď to občas nie je jednoduché.

The serial is about life of four best friends. Each of them is totally different, however they perfectly understand each other. They share together sad and also happy moments. They solve together their everyday problems, relationships or careers. Finally they will find their own life journey although sometimes it is not easy.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt mistresses series gif

8. Teen wolf
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt teen wolf
Vlčie mláďa je napínavý tínedžerský seriál o premene mladistvých a aj o ich zakázanej láske. Hlavnou postavou je šesťnásťročný Scott, ktorý je outsiderom a túži po tom, aby si ho niekto konečne všimol. Jeho život sa zmení v jeden obyčajný večer, kedy ho v lese kusne neznámy tvor. Po jeho boku stále stojí jeho najlepší kamarát Stilinski. 

Teen wolf is a teenage gripping serial about changing youth to wolfs and about their prohibited love. The main roll is sixteen years old boy named Scott. He is outsider and he desires for some attention from someone. His life completely changes during one ordinary evening. The unknown creature bites him in forest. His the best friend Stilinski is all the time by his side.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt teen wolf gif

9. Star-crossed
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt star-crossed
Romantický, ale hlavne sci-fi seriál, v ktorom je hlavnou hrdinkou Emery. Keď bola ešte malé dievčatko, do jej mestečka narazila mimozemská vesmírna loď. Šesťročný chlapec Roman, ktorý pochádzal z tej vesmírnej lode, sa chcel skryť za jej domom v kôlni. Emery ho chcela chrániť. Prešlo desať dlhých rokov a Emery si myslí, že Roman v tú noc zomrel. 

Sentimental, but primarily a sci-fi serial in what Emery is the main heroine. Alien space ship crashed into her town when she was a little girl. Six years old boy Roman came from this space ship. He wanted to hide behind her house in potting shed. Emery wanted to protect him. Ten long years passed and Emery still thinks that he died in that night when they met for the first time.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt star-crossed gif

10. Life unexpected
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt life unexpected
Tento seriál poukazuje na dvoch dospelých ľudí, ktorý sa po šestnástich rokoch dozvedia, že sú rodičmi. Ich dcéra sa volá Lux a celý jej život bola v rôznych pestúnskych rodinách. Keďže sa blížil deň jej šestnástich narodenín, rozhodla sa vyhľadať svojich biologických rodičov, pretože chce požiadať súd o uznanie jej plnoletosti a na to potrebuje podpisy obidvoch skutočných rodičov.

This serial points out on two adults. After sixteen years they hear about that they are parents. Their daughter is Lux and whole her life she has lived in various adoptive families. She decided to look for her biological parents, because she wants approbation from cord about her full age. But for that she needs signatures both of her parents.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt life unexpected gif

11. Dáma v závoji/La Dama velata
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt La Dama velata
Taliansky seriál o urodzenej žene Clare Grandi, ktorá vyrastala na statku spolu s Mateom. Boli ako súrodenci, ale zároveň sa ľúbili. Neskôr sa chceli vziať, ale keď sa o tom dopočul jej otec, zakázal to. A nie len to, ešte sa aj musela vydať za grófa Fossu. Po nejakom čase sa do seba zamilovali, hoci ju Guido dosť často klamal. No aj napriek tomu viedli celkom dobrý život až do chvíle, kým Clara neochorela.

This italian serial is about well-born woman named Clara Grandi. She grew up at livestock/ grange with Mateo. Mateo was like her brother, but they love each other. Later, they wanted to marry, but her father forbade it and punished her to marry earl Fossa. Although Guido often lied to her, they fall in love after some time. They have a quite nice life until the moment when Clara falls sick. 
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt La Dama velata gif

12. Grace´s Anatomy
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt grace´s anatomy
Na tomto seriály som momentálne závislá. Seriál sa skladá z trinástich sérií a v USA láme rekordy v sledovanosti. Hlavná hrdinka sa volá Meredith, ktorá práve dokončila štúdium medicíny a do nemocnice nastupuje ako stážistka. Okrem nej sa aj ďalší štyria stanú stážistami a neskôr sa všetci skamarátia.

Now I am addict to this serial. It has thirteen seasons and it breaks records in watching in the USA. Meredith is the main heroine. She just graduated medicine university and she will be the intern in one hospital. Also other four medical students will be the interns at the surgery. Later they become friends.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt grace´s anatomy gif

13. Suits
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt suits
Moja najväčšia závislosť? Suits. Tento seriál sa odohráva v právnickom prostredí, kde práve jednu z hlavných úloh hrá Mike, nadaný mladý muž, ktorý sa nedostal na práva. Šťastnou náhodou sa dostane na konkurz jednej právnickej spoločnosti, kde svojimi schopnosťami presvedčí Harveyho, aby ho prijal na toto miesto i bez titulu.
Vďaka tomuto seriálu je mojím snom byť právnička a to som si myslela, že ma právo absolútne nezaujíma.

What is my biggest addiction? Suits. The serial takes place at the lawyer scene. Mike is a talented young man who did not go to any law school in his life. He plays one of the main roles. He gets to the audition of  one law firm. In this firm he satisfied Harvey with his abilities to accept him into this job without a degree.
My dream is to be a lawyer, because of this serial. I thought that I was absolutely not interested in law, but I was wrong.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt suits gif

Share This Article:

, ,

CONVERSATION

16 comments :

  1. Sledujem väčšinu z týchto, alebo som ich už videla. No pre mňa je najlepšie The 100 a Gossip Girl ♥

    ReplyDelete
  2. Mistresses... seriál číslo 1 pre mňa (teda až kým nezomrela Karen) :/ ešte stále ju oplakávam.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    ReplyDelete
  3. skvelé tipy ;) najviac ma zaujali The 100, Recovery Road a Mistresses, ktoré si určite pozriem, vďaka :) inak GG a Life Unexpected milujem, to sú skvelé seriály!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  4. Gossip girl je láska! :D O The 100 som už počula ale ešte stále som nemala šancu sa na to viac pozrieť! :D asi je na čase
    Ivana xx

    ReplyDelete
  5. Sledovala jsem jen The Carrie Diaries, tenhle seriál jsem naprosto milovala a doteď mě mrzí, že jsou jen dvě série :( Zbytek seriálů znám jen podle názvů, ale určitě bych se na ně někdy ráda mrkla (ach, ta prokrastinace :D)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  6. Skvelé seriály! Ja milujem Pretty Little Liars, Originals a The Vampire Diaries :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  7. Ty jo, většinu z těch seriálů ani neznám, hned se na ně musím podívat :)

    ReplyDelete
  8. TVD a Dáma v závoji to sú srdcovky ♥ a takisto ešte aj PLL :) máš inak krásny blog, začínam sledovať :)
    ORLLING

    ReplyDelete
  9. The 100 je najlepší! Stále čakám na nový rok a už sa neviem dočkať novej série :) TVD je tiež super - seriál, pri ktorom som vyrástla! Star-crossed - ďalší z mojich top :) Okrem týchto ešte Lucifer, ktorého milujem, potom The Tomorrow People a iné :)
    Caroline

    ReplyDelete
  10. Jéé, sledovala jsem z tohoto výčtu jen jeden :D Moc díky za tipy, teď se mi nějaké nové budou hodit, když marodím! :) Btw. mohla bych vás poprosit o hlas? http://bit.ly/2ejW1Mu je to třeba jen potvrdit, byla bych moc ráda. :)

    ReplyDelete
  11. Vetsinu sleduju, the 100 me prestalo bavit tak ted rewatch TVD a jeste jsem zacala walking dead haha
    LUCY

    ReplyDelete
  12. Super článek, některé jsem už viděla celé nebo je sleduji teď a ostatní jsou pro mě inspirací.

    theheartissue.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Některé ze seriálu podle názvu znám, ale kromě Grey's Anatomy jsem žádný neviděla, ale právě teda Chirurgy zase naprosto miluju, není to tak dlouho, co jsem celý seriál viděla podruhé, zkoukla jsem to s prázdninami asi za tři měsíce a to těch dílů v každé sérii bývá přes dvacet :) Vždycky když to (nebo jiný extra dobrý) seriál dokoukám, tak se cítím úplně zoufale, že už je prostě konec a u tohohle seriálu to bylo dvojnásobné, asi u žádného jiného seriálu nebylo tolik momentů, kdy jsem brečela :D
    Lovely imperfections

    ReplyDelete
  14. cítim sa tak zvláštne, že ja vôbec nepozerám žiadne seriály :O ... jediné čo som ako tak videla v telke boli Upírske denníky a Glee :D ale určite by som si nejaký rada pozrela :P

    ReplyDelete
  15. cítim sa tak zvláštne, že ja vôbec nepozerám žiadne seriály :O ... jediné čo som ako tak videla v telke boli Upírske denníky a Glee :D ale určite by som si nejaký rada pozrela :P

    ReplyDelete
  16. Ja som si v poslednej dobe zamilovala Scream Queens :)

    ReplyDelete